dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Hoogwaardige promotieartikelen bestel je bij maxilia.nl

Als bedrijf wil je graag gezien worden. Je wilt je naamsbekendheid vergroten en ervoor zorgen dat steeds meer mensen bij jou terechtkomen. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Natuurlijk kun je reclame maken en advertenties plaatsen, maar je bereikt pas echt een groot effect wanneer je je doelgroep echt weet te raken. Hoe je dat doet? Dat is eenvoudig, door hoogwaardige promotieartikelen of relatiegeschenken cadeau te doen verhoog je niet alleen je eigen gunfactor, maar ook je naamsbekendheid. Bij www.maxilia.nl kennen we de kracht van promotieartikelen en helpen we je graag kwalitatief goede tassen, pennen, kleding, keycords of banners te produceren.

Een riant aanbod

Tassen, pennen, kleding en banners zijn niet de enige producten die we aanbieden. Bij ons kun je bijvoorbeeld ook terecht voor bedrukte bidons, bedrijfskleding, vlaggen, horecaproducten, petjes, strandartikelen, handdoeken en noem maar op. De mogelijkheden zijn eindeloos, niets is ons te gek. Mocht je het product waar je naar op zoek bent niet tegenkomen op onze website neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag samen met je wat de mogelijkheden zijn. Voordat je een definitieve bestelling plaats leveren we je altijd eerst een drukproef zodat we er zeker van zijn dat je tevreden bent met het eindresultaat.

De allerbeste service

Onze klanten beoordelen ons met een 8.9. En dat is niet voor niets. We doen er graag alles aan om ervoor te zorgen dat je tevreden bent. Zo leveren we je een gratis sample en logoservice en kun je zelf bepalen wanneer we de producten bij je moeten leveren. Kom je er tijdens het shoppen naar promotieartikelen niet helemaal uit? Dan staat onze werknemers van de klantenservice klaar om je te helpen.