dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Huwelijk Enkhuizen

Gaat u binnenkort in Enkhuizen trouwen? Wilt u uw locatie en catering tegelijkertijd regelen? Dan bent u op de juiste website terecht gekomen. Your Choice Catering wordt bij voorbaat al enthousiast over elke bruiloft die wij mogen organiseren.

Een voltrekking van het huwelijk is iets bijzonders wat wij samen met de 2 belangrijkste mensen op het feest mogen organiseren. Wij maken van die ene grote dag in jullie gezamenlijke leven en maken het een gebeurtenis waar u nog lang met plezier aan terug zult denken.

your-choice-catering-300x114

Persoonlijk en betrokken bij uw huwelijk

Your Choice Catering is geen weddingplanner, maar wij kunnen uw bruiloft zeker voorzien van elk gewenst onderdeel. Van entertainment tot aan de culinaire kant van de gelukkigste dag van uw leven, wij regelen alles tot in de puntjes.

Your Choice Catering heeft al een aantal bruidsparen mogen bijstaan bij het regelen van hun bruiloft en ze zijn niet op een hand te tellen. De hele dag draait om jullie, zowel in de voorbereiding als op de grote dag zelf.

Alle wensen en jullie persoonlijkheid moet terugkomen in de sfeer die jullie graag op jullie huwelijksdag willen creëren. Willen jullie een intieme bruiloft of juist een spectaculair groot knalfeest? Your Choice Catering past alles aan jullie wensen, zodat de grote dag nog mooier wordt!

De catering van een huwelijk is een belangrijk iets en het is iets wat jouw gasten zeker zullen herinneren. Zorg er dan voor dat alles tot in de puntjes geregeld is, want dat is wat Your Choice Catering u kan aanbieden. Neem daarom vandaag nog contact met ons op.