dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Ik ging leuk uit eten in Amsterdam

leuk uit eten in amsterdam

Eindelijk zover

Afgelopen zaterdag ben ik samen met mijn vriend leuk uit eten in Amsterdam. Ik wilde al een hele lange tijd naar dit specifieke restaurant en nu was het eindelijk zover. Wij wonen zelf namelijk in Nijmegen, dus het is niet bepaald om de hoek. Gelukkig hadden we allebei vrij van ons werk, want normaal werken we beiden in leuk uit eten in amsterdamhet weekend. We zijn er in de middag op ons gemak heen gereden en hebben eerst een beetje door de stad gelopen. Het was tot onze verbazing erg lekker weer en in het zonnetje zelfs een beetje warm. Ik heb zelfs nog een aantal dingen gekocht in winkels die alleen daar zitten, dus dat was ook erg leuk. Weet in ieder geval zeker dat niemand in hetzelfde loopt als ik terug ben in mijn woonplaats.

Lekkerste eten ooit

leuk uit eten in amsterdamHet was onwijs leuk om uit eten in Amsterdam te gaan, had onze relatie ook wel nodig. Even tijd met zijn 2en doorbrengen zonder vrienden, zoals gewoonlijk het geval is. Het eten was wonderbaarlijk lekker. Zowel van het voorgerecht, hoofdgerecht als nagerecht heb ik immens genoten. Ook de dranken die we besteld hebben waren erg lekker. Helaas kon mijn vriend niet proeven hoe lekker de wijn was, want hij moest rijden. Gelukkig hadden ze ook hele lekkere alcoholvrije dranken zei hij. Ik zou iedereen aanraden hier eens te eten, het is een hele ervaring en nogmaals het eten is top. Ook de service is goed, wat de ervaring nog een stuk beter maakt!