dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Intex: klantgerichte kwaliteit voor iedereen

zwembad kopen

Op zoek naar een zwembad voor in de eigen tuin? Al jarenlang is Intex het merk waar klanten massaal voor gaan. Als grote producent op het gebied van zwembaden heeft het bedrijf zichzelf opgeworpen tot één van de marktleiders. Grote kans dat wanneer je een opzetbaar (bovengronds) zwembad ziet staan bij iemand thuis, dat dit een Intex zwembad is! Naast zwembaden produceert het bedrijf ook luchtbedden, plastic spa’s en jacuzzi’s. Ook meubels en zelfs opblaasbare boten behoren tot het assortiment van de gigant. Wie hulp nodig heeft of vragen aan Intex heeft kan terecht bij het Nederlandse support center.

Een superhandige website met antwoorden op al jouw vragen

Op de website van Intex staan verschillende instructies over wat te doen met de producten van het bedrijf. Zo kun je bij problemen vaak zelf uitvinden wat je moet doen: van (bijna) alle producten die Intex levert zijn er handige instructiefilmpjes waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe deze opgezet moeten worden. Handig, want zo kun je zelf nooit de fout ingaan. Ook kent de website een overzichtelijk overzicht van de veelgestelde vragen: hoe detecteer je een lek in je luchtbed, kan een Intex zwembad op een betonnen ondergrond staan? (antwoord: ja, zolang het maar vlak, waterpas en stevig is)

nieuwe innovatie: de opblaasbare jacuzzi

Zo wil Intex haar klanten zoveel mogelijk helpen en hen tevreden houden met een goed product. Omdat de markt nooit stil staat, staat Intex ook nooit stil. Zo hebben zij de afgelopen jaren steeds meer nieuwe producten op de markt gebracht, zoals ook de opblaasbare jacuzzi. Het systeem blaast zichzelf op, komt inclusief alle bubbels en jets: het enige wat jij hoeft te doen, is water toevoegen en vervolgens lekker relaxen. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan is het gewoon een kwestie van de nederlandstalige website van Intex bezoeken. Want kwaliteit, daar draait het om bij Intex. Daarom zijn ze immers ook marktleider.