dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

iPhone 6 hoesjes bestellen

iPhone 6 hoesjes

Samen met een vriendin van mij zijn wij opzoek naar leuke iPhone 6 hoesjes, omdat wij beide een nieuw mobiel hebben. Mijn vorige telefoon is helaas kapot gegaan doordat hij een aantal keer op de grond is gevallen. Dat komt doordat ik vrij onhandig ben en ik niet altijd even goed oplet. Het zou natuurlijk erg zonde zijn dat mijn nieuwe mobiel binnen de kortste keren kapot is en daarom mag ik van mijn moeder een cover uitzoeken. Daar ben ik heel erg blij mee, want zo is mijn toestel goed beschermd. Als ik dan weer eens een onhandige actie bega, is mijn gsm veilig.

iPhone 6 hoesjes

Heel veel keuze

Het was niet heel makkelijk om een keuze te maken vonden mijn vriendin en ik. De webshop Gadgetbay heeft namelijk een heel erg groot assortiment.  Eerst wilde ik voor een cover gaan met allemaal gekleurde bolletjes erop. Mijn mobiel zou dan alleen vrij lastig om mijn broek passen. Daarom besloot ik uiteindelijk voor een cover te gaan waar donuts op afgebeeld waren. Zelf was ik echt heel erg verslaafd aan die lekkernij dus paste perfect bij mij. Toen ik mijn keuze aan mijn moeder liet zien, vond zij de cover ook erg leuk.

iPhone 6 hoesjes

Goede service

Samen mijn mijn vriendin bekeken wij alles iPhone 6 hoesjes, omdat zij nog een keuze moest maken. Haar oog viel eerst op een cover in de vorm van een cactus. Zij hielt namelijk heel erg veel van deze plantjes. Toch koos zij uiteindelijk voor een cover met prachtige bloemen. Deze paste goed bij de kleur van haar nieuwe mobiel. Wij plaatste samen de bestelling en een aantal dagen later lag er een pakketje op ons te wachten toen wij thuis kwamen van school. De beschermers waren heel erg goed ingepakt. Wij zijn beide erg blij met onze nieuwe covers.