dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Juridische vacatures online, interessante site.

Ik was ongeveer 16 jaar oud toen ik op mijn brommer werd geschept door een auto. Het ging allemaal razendsnel, en ik werd pas wakker in het ziekenhuis. Behalve een gebroken been en hersenletsel viel het allemaal gelukkig wel mee, het had immers erger gekund.  Na ruim een week in het ziekenhuis te hebben gelegen mocht ik thuis verder herstellen. De automobilist was na het ongeluk doorgereden, maar gelukkig waren er omstanders die het nummerbord hadden opgeschreven en aan de politie doorgegeven. Al snel heeft de politie de dader opgespoord. En toen begon de ellende, per slot had ik veel schade en het ziekenhuis moest ook worden betaald. De dader moest voor alle kosten opdraaien. Gelukkig hadden mijn ouders een rechtsbijstandverzekering die de zaken voor ons regelde. Door mijn ongeluk heb ik veel interesse gekregen in het juridische vak, heb daardoor ook een studie gevolgd met goed verloop. Nu ben ik dus op zoek naar een leuke baan die aansluit op mijn gevolgde studie. Ik kreeg de tip om eens op de site van Juridische vacatures online te gaan kijken. Wat een keuze hebben ze daar. Snel een paar sollicitaties de deur uit gedaan.  sutcase-security-code-lock-1558428-300x200

Mijn baan als  juridisch medewerker….

Binnen een week had ik al een uitnodiging voor een sollicitatie gesprek. En een week later kreeg ik bericht van Juridische vacatures online dat ik was aangenomen als juridisch medewerker. Als geluk bij een ongeluk kan ik zeggen dat ik het enorm naar de zin heb als medewerker bij een advocatenbureau als juridisch medewerker. balance-1172800-300x204