dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Kapotte telefoon reparatie in Doetinchem: Smartphone-onderdelenshop

Mobiel

Voor een telefoon reparatie in Doetinchem ga je naar Smartphone-onderdelenshop. Als je telefoon beschadigd is, wil je dit namelijk zo snel mogelijk oplossen zodat je weer verder kunt. Bij Smartphone-onderdelenshop leveren ze alles op het gebied van reparatie en vervanging van onderdelen van smartphones en tablets. Naast reparatie kun je er ook refurbisched telefoons kopen, zoals de iPhone 6 met 16GB opslag.

Over Smartphone-onderdelenshop voor jouw telefoon reparatie in Doetinchem

Smartphone-onderdelenshop is een ervaren en vakkundige specialist voor vrijwel alles dat met reparatie van smartphones en tablets te maken heeft. Hier hoef je ook niet lang te wachten, omdat de gemiddelde reparatietijd slechts 20 minuten bedraagt. Dus als je scherm kapot is gegaan, kun je dit bij deze zaak heel snel weer gerepareerd of vervangen hebben. De openingstijden zijn doordeweeks tijdens kantooruren. Dinsdag tot en met vrijdag zijn ze open van 9 tot 17 uur. Op maandags openen ze om 12 uur.

Bekende merken laten repareren

Of het nu gaat om je iPhone tablet of je HTC- smartphone, Smartphone-onderdelenshop weet er wel raad mee. Je kunt bijvoorbeeld je iPad Pro scherm laten vervangen voor €259,- als deze is beschadigd of gescheurd. Het vervangen van de Home-knop kost €375,- Andere reparaties of vervangingen zijn ook mogelijk, zoals het vervangen van de camera’s. Hier ben je bij de iPad Pro tussen de €89 en €99,- aan kwijt. De prijs hangt af van het apparaat, dus neem een kijkje op de website van de zaak om te zien wat je ongeveer kwijt zult zijn aan vervanging of reparatie.

Contactopties en meer

Via smartphone-onderdelenshop kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Dit doe je door je e-mailadres achter te laten op de website. Ook kun je via deze weg acties en kortingsbonnen verkrijgen, dus schrijf je in. Als je een afspraak wilt maken, is dit niet nodig. Het handige aan deze zaak is namelijk dat je zo de winkel binnen kunt stappen. Na constatering van de beschadiging, wordt je vaak meteen al geholpen. Zo makkelijk is een telefoon reparatie in Doetinchem.

Telefoon reparatie in Doetinchem

Meer verhalen