dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Kapper Leiden levert goed werk

kapsalonAfgelopen maand adviseerde een goede vriendin van mij om eens een afspraak te maken bij Kapper Leiden. Ook ik hoorde de afgelopen tijd veel goede verhalen over het bedrijf. Zo zijn ze erg voordelig en leveren ze professioneel werk. Daarnaast zijn alle kappers en kapsters up to date. Ze volgen met regelmaat cursussen om zo klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.  Ik wilde daarom graag een afspraak maken om te kijken of al deze verhalen waar zijn. 

Afspraak gemaaktkapper

Op de website staat het telefoonnummer van Kapper Leiden vermeld. Ik heb vervolgens telefonisch contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Een afspraak maken was erg gemakkelijk. Zo ben ik de volgende dag al langsgegaan voor een knipbeurt. Bij binnenkomst werd ik erg netjes ontvangen. Zo kon ik plaatsnemen aan tafel en even een kopjes koffie drinken. Na een paar minuutjes wachten werd ik al geholpen. Ondanks de drukte blijven ze toch erg rustig en hangt er een goede sfeer! 

De behandeling

Tijdens mijn knipbeurt kon je duidelijk zien dat ze ervaring heeft. Ze knipt namelijk erg secuur en het resultaat is perfect. Het is daarom ook echt een aanrader om eens de mogelijkheden te bekijken op de website. Ze hebben verschillende specialisaties en de service is perfect. Eigenlijk alles wat je als klant wenst hebben ze! Ze beschikken namelijk over goede kapsters, scherpe prijzen en de service is perfect. Ik kom hier ook zeker terug!