dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Keramische urnen; Ongekende mogelijkheden voor binnen & buiten.

Bij UitvaartUniq vindt u een prachtig assortiment met meer dan 1.300 verschillende urnen, met zorg voor u samengesteld. Binnen dit assortiment vindt u diverse stijlen, typen en natuurlijk ook materiaalsoorten waaruit de urnen vervaardigd zijn. In een serie blogartikelen vertellen wij u iedere week wat meer over een specifieke categorie, ditmaal gaat onze aandacht uit naar onze collectie keramische urnen, een bijzonder materiaal met

ongekende mogelijkheden, een unieke tint en een optimale prijs- kwaliteit verhouding. En ook niet onbelangrijk; Met een prachtige collectie urnen geschikt voor buitenplaatsing.

UitvaartuniQ

Keramiek, dat is toch gebakken klei? Keramiek wordt inderdaad gemaakt van klei. De klei wordt bewerkt en volgens verhit tot extreem hoge temperaturen (tussen de 800 en 1300 graden Celsius). De afwerking bestaat uit een beschermende laag glazuur. Dit zorgt ervoor dat urnen van keramiek extreem hard en slijtvast zijn, evenals duurzaam en hittebestendig. Binnen de keramische urnen is er echt voor ieder wat wils. De mogelijkheden van keramiek zijn ongekend. Keramische urnen zijn er in diverse stijlen, modellen, vormen, kleuren en maten, vaak gerealiseerd door beeldend kunstenaars. Daarnaast is keramiek een materiaal dat garant staat voor een uniek product. De tint is door het bakproces namelijk nooit precies hetzelfde. Naast een uniek product, is de vraag naar een gepersonaliseerde vorm van asbestemming vaak aanwezig en ook dan is keramiek een passend materiaal. Bij het merendeel van de keramische urnen is het mogelijk om een persoonlijke inscriptie aan te brengen en een grote collectie van UitvaartUniq.nl is daarnaast geschikt voor zowel binnen- als buitenplaatsing. UitvaartUniq.nl; urnen voor Eerlijke prijzen. De keramische urn lijn van UitvaartUniq.nl is hierbij erg populair. Dit betreft een bijzondere collectie handgemaakte keramische urnen die zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden bestaande uit 5 vormen met 2 afmetingsformaten en enkele specifieke modellen inclusief kaarsje (waxinelichthouder). Alle urnen kunnen in een 13 kleuren vervaardigd worden.  gemaakt worden. Dit betreffen urnen die op bestelling vervaardigd worden en dit betreffen stuk voor stuk prachtige & unieke urnen, handgemaakt (handgedraaid) en bij UitvaartUniq.nl verkrijgbaar met een optimale prijs – kwaliteit verhouding.