dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Lekker eten bij: cafe Delft!

cafe

cafeCafe Delft is echt een aanrader! De reden? Het is een erg gezellig restaurant waar je zowel kunt borrelen, lunchen en kunt dineren. Ik ken dit restaurant/cafe sinds een tijdje en ik ben er nu al een aantal keer geweest. Ik weet inmiddels dat het hier hartstikke gezellig is en dat het eten goed smaakt. Pas geleden was ik jarig en ik wilde mijn verjaardag met een aantal mensen vieren. We zouden dan met ze elfen zijn en het leek mij wel leuk om naar dit restaurant te gaan.

Wanneer je met meer dan tien mensen komt is het mogelijk om een groepsarrangement te nemen. Met dit arrangement is het mogelijk om voor een leuke prijs drie gangen te eten. Dit leek mij wel wat en daarom besloot ik om te reserveren. Ik was erg benieuwd naar wat de vrienden en familie die ik meenam van het restaurant zouden vinden. Dit vooral omdat ik er zelf zo enthousiast over was.

cafe delftEen gezellige avond!delft

Toen wij in het restaurant kwamen viel mij meteen weer een ding op. De service is echt uitstekend. We hebben heerlijk drie gangen gegeten en we hebben genoten van de sfeer in het restaurant. Het eten was ook erg lekker en mijn vrienden en familie vonden dit restaurant een goede keuze. De ossenhaas die in het driegangen menu zat was van top kwaliteit en het voorgerecht en desser waren ook erg lekker. Ik denk dat ik mijn volgende verjaardag weer hier vier! Cafe Delft is top!