dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Leuke kinderkleding besteld bij http://www.to-be-dressed.nl/

kinder Mijn zusje moest weer eens nieuwe kleding hebben. Een week geleden ben ik met haar de stad in gegaan, maar zij kon niks vinden wat zij leuk vond. Ondanks dat mijn zusje vijf is heeft zij een hele kieskeurige smaak. Als zij iets niet mooi vind dat wilt zij het gewoon niet dragen. Mijn moeder vertelde mij dat zij de kleding voor mijn zusje altijd besteld op http://www.to-be-dressed.nl/.

Toch besteld

Omdat ik mijn zusje beloofd had om kleren uit te zoeken ben ik samen met haar op de website van http://www.to-be-dressed.nl/ gaan kijken. Al snel klikte mijn zusje kleding aan die zij leuk vond. Zij mocht van me twee hele setjes uitkiezen en dat was het dan.

Mijn zusje heeft na heel veel twijfelen twee setjes uitgekozen. In het begin probeerde zij nog wel met mij te onderhandelen, maar uiteindelijk begreep zij wel dat het al best wel veel was.

kledingDe kleding heb ik op hetzelfde moment nog besteld. Wat mij op viel was de totaalprijs. Eigenlijk had ik niet goed opgelet, maar het viel heel erg mee. Mijn zusje mocht daarom nog een kledingstuk uitzoeken dat zij wilde hebben. Uiteindelijk heb ik de bestelling geplaatst en de volgende dag zou het al bezorgd worden.

Vroeg in de ochtend kwam de postbode al aan met het pakketje. Mijn zusje heeft alle kleding gepast en het zat in een keer goed. Mijn moeder vertelde mij dat zij heel erg trots was op haar kleren en dat zij iedereen verteld dat zij het van haar broer had gekregen!