dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Logitech verleidt gamers met speciale G-serie

Logitech

Het heeft even geduurd, maar steeds meer hardware producenten snappen dat hardware voor gaming aan einde eisen moet voldoen dan reguliere hardware. Een normale muis voldoet simpelweg niet voor bepaalde nieuwere games. Bij Logitech hadden ze dat gelukkig al door. Daarom hebben ze daar de G-series, speciaal voor de gamers onder ons. 

Logitech is overigens niet de enige fabrikant van hardware die zich specifiek om gamers richt. Asus en zelfs Lenovo zijn er ook goed in. Gaming muizen zijn dan vooral veel in trek: het kan een relatief goedkope aankoop zijn en heeft toch direct effect op je gaming skills. 

Logitech

Logitech van alle markten thuis

Het Zweedse Logitech neemt het toch nog een stap verder dan veel andere hardware bedrijven. Logitech maakt binnen de G-serie accessoires speciaal voor gamers, van muizen tot stuurwielen. Vooral die laatste is een vrij specialistisch product gericht op de gamer. 

Logitech heeft samen met Sony de G20 Driving Force ontwikkeld. Dit stuurwiel bestaat uit een set met pedalen erbij. Dankzij de hulp van Sony is het stuurwiel ook 100% compatibel met Playstation 3 en 4, én de pc. Een stuurwiel dat van alle markten thuis is.

Headsets, muizen en toetsenborden

Logitech

Natuurlijk maakt Logitech nog meer dan stuurwielen. Ook de gaming muizen en toetsenborden van Logitech zijn zeer in trek. Of je een speciaal toetsenbord nodig hebt voor gamen daar zijn de meningen over verdeeld, maar een gaming muis is – zeker als je shooters speelt – onmisbaar.