dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Met de kinderen op vakantie in eigen land

Gezinnen met kinderen herkennen het wel, je komt aan op de camping en moet de tent of vouwwagen nog opzetten. Ongeduldig rennen de kinderen om je heen, natuurlijk duurt het allemaal te lang. Bij Camping Limburg huur je gewoon een accommodatie en hoef je niets op te zetten, hooguit de barbecue om direct te kunnen genieten. Je kunt bijvoorbeeld een Safaritent huren of als je het wat luxer wilt hebben een Lodges, deze zijn voorzien van eigen toilet en douche. Ideaal als je met kleine kinderen bent.

Camping Limburg

Kinderen vervelen zich nooit op de camping

Door de vele faciliteiten en het recreatieteam wat aanwezig is zullen kinderen zich nooit vervelen. Spannende shows, gezellige activiteiten, spelletjes en workshops zijn maar een kleine greep uit de dagelijkse dingen die de kinderen kunnen doen. Camping Limburg heeft niet voor niets vijf sterren gekregen van de ANWB, we kunnen gerust zeggen dat we de leukste camping zijn voor zowel kinderen als hun ouders in de hele regio. Ook aan de inwendige mens is gedacht met 2 restaurants die zich op het park bevinden.

Fantastische zwemmogelijkheden

Camping Limburg

Kinderen zijn gek op water en vinden het heerlijk om te zwemmen, bij Camping Limburg hebben ze dat heel goed begrepen. Er kan geroeid worden bij het strandje met de aangrenzende roeivijver. In het buiten golfslagbad kunnen de kinderen zich helemaal uitleven, maar ook in subtropisch zwemparadijs vervelen de kinderen zich niet. De glijbanen in het zwembad garanderen urenlang speelplezier voor de kinderen. De ouders komen helemaal bij in één van de bubbelbaden met water van 32 graden. Genieten als gezin is nog nooit zo eenvoudig geweest.