dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Mijn droom was mediteren leren

meditatie

meditatie

Ik wilde altijd al mediteren

Voor sommigen van jullie is het misschien iets raars om echt te willen. Maar ik heb altijd al willen kunnen mediteren. Mijn hoofd was altijd een chaos, en het verlangen naar rust groeide alsmaar. Online ben ik gaan zoeken naar mediteren leren, en zo kwam ik bij een website uit. Zij hebben daar veel informatie over mediteren leren en verschillende meditatie oefeningen. Het is erg interessant en ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan! Ik heb contact met hen opgenomen om te kijken hoe en waar ik kon beginnen en nu doe ik het al een tijdje. Mediteren is leuker dan je denkt. Het geeft je veel energie en een rustige geest. Zeker voor mensen die zich vaak haasten of snel stressen is het ideaal.

Het is gelukt!

Inmiddels heb ik het mediteren wel onder de knie, hoewel het een proces is waar je mee bezig blijft. Elke avond voordat ik ga slapen zorg ik ervoor dat ik minstens 10 minuten mediteer. Sinds ik dat doe slaap ik veel rustiger en veel dieper. Ik word meer uitgerust wakker en dat is zo fijn! Het is echt een aanrader voor iedereen, van jong tot oud.