dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Mijn ervaring met glijmiddel

Ben je op zoek naar iets om je seksleven te verbeteren? Probeer dan eens glijmiddel! Naast het gebruik van dit fijne middeltje tijdens de seks, kan je het ook goed gebruiken voor tijdens het voorspel. Niks is fijner als elkaar lekker masseren om de seksuele spanningen mee op te bouwen. Zelf gebruik ik dit al een tijdje samen met een van mijn bedpartners en ik kan je vertellen dat het zeker helpt om de sfeer erin te krijgen. En nu blijven ze maar terug komen voor meer. Als student zijnde is het ook nog lekker betaalbaar omdat het niet zo duur is.

Eerst vond ik het zelf ook een beetje vreemd om hier gebruik van te maken. Tot een vriend van mij vertelde wat zijn ervaringen waren. Hier moest ik meer van weten, dus ging ik online kijken naar de mogelijkheden en het aanbod. Na een tijdje onderzoeken wist ik het zeker, ik wilde een glijmiddel die gebaseerd is op siliconen. Toen ik dit wist ben ik gaan zoeken naar de aanbieders hiervan.

De website van Xman-store leek mij een betrouwbare bron om mijn aankopen te doen. Hier heb ik dus voor gekozen om het product Xman Silicone te kopen. Na deze aankoop heb ik hier gelijk gebruik van gemaakt en ik kan je vertellen dat ik nu niet meer zonder kan!