dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Mijn vriendin gaat vreemd.. Ik weet het zeker!

mijn vriendin gaat vreemd

Zekerheid

Sinds een aantal dagen weet ik het zeker, mijn vriendin gaat vreemd. Het is zo raar om het nu echt zeker te weten. Een aantal maanden geleden begon het allemaal. Ze wou steeds fysiek contact met me, moest vaker overwerken en sprak bizar veel af met vriendinnen. Na ongeveer 2/3 weken wist ik dat er gewoon iets niet klopte. Mijn gevoel gaf aan dat het niet goed zat en ik probeerde er met haar over te praten. Ze ontkende mijn vriendin gaat vreemdechter alles stellig. Toen heb ik een week gedacht dat het wel goed zat, maar toen begon ik weer te twijfelen en wilde ik zekerheid. Ik ben op de website van VOConsultancy terecht gekomen en heb niet lang nagedacht voordat ik contact met ze opnam. Gelukkig wouden ze me graag helpen en hadden ze ook genoeg tijd om me te helpen.

De uitkomst

mijn vriendin gaat vreemdMijn vriendin gaat vreemd, al is dat inmiddels niet meer zo want ik heb onze relatie verbroken. Ze had al die tijd dat ik het dacht een affaire met een man van haar werk, dat verklaart wel waarom ze zo vaak moest overwerken. Gelukkig ben ik er nu vanaf. Moet wel zeggen dat het een flinke klap was toen ik het voor het eerst hoorde, ondanks dat ik al zo’n voorgevoel had natuurlijk. Ik zou iedereen die ook een vermoeden heeft zeker aanraden om het uit te zoeken. Het is namelijk veel fijner om het zeker te weten, ondanks dat het misschien niet de uitkomst gaat zijn die je hoopt!

Meer verhalen