dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Mijn vrouw is weer zelfverzekerd dankzij een borstcorrectie

Borstvergroting

Mijn vrouw is in de afgelopen drie jaar bevallen van twee kinderen! Beid bevallingen waren erg zwaar voor mijn vrouw. Na de bevalling van onze tweede kindje was de linkertepel van mijn vrouw haar borsten verschoven. De tepels stonden niet meer op gelijke hoogte en dat vond mijn vrouw erg vervelend. Zodoende is zij opzoek gegaan naar een eventuele oplossing voor dit vervelende probleem. Uiteindelijk is zijn in aanraking gekomen met een aantal kliniek gespecialiseerd op het gebied van plastische chirurgie. Een borstcorrectie valt namelijk onder de plastische chirurgische ingrepen. Maar er was een probleem mijn vrouw had niet het juiste gevoel bij deze klinieken simpelweg omdat zij te hoge prijzen hanteerden. Totdat een goede vriendin van mijn vrouw zeer lovend sprak over Kliniek Veldoven. Volgens haar was deze kliniek gespecialiseerd op het gebied van borstcorrectie en daarnaast vertelde zij dat kliniek Veldhoven zeer lage prijzen hanteerden.

Borstvergroting

Meer informatie!

Uiteindelijk volgde mijn vrouw het advies op en zij bekeek de website van kliniek Veldhoven. Op deze website worden foto’s en dergelijke weergeven van de desbetreffende chirurgen. Over alle chirurgen wordt veel informatie weergeven waaronder de behaalde diploma’s en dergelijke van deze chirurgen. Daarnaast worden ook de specialisaties van deze aanbieder weergeven op de website. Zie hieronder alle specialisaties van kliniek Veldhoven:

  • Tatoeage verwijderen
  • Borstvergroting
  • Borstcorrectie
  • Schaamlip correctie

Na het zien van al deze specialisaties heeft mijn vrouw contact opgenomen met kliniek Veldhoven. Zij had namelijk een aantal vragen betreft de eventuele kosten en de wachttijd. Al haar vragen werden op een klantvriendelijke wijze beantwoordt. Zij kon namelijk binnen dertig werkdagen al terecht voor de correctie aan haar borsten. Ook was de schatprijs die werd genoemd zeer voordelig. Zodoende kwam mijn vrouw tot het besluit om een gespecialiseerd chirurg van kliniek Veldhoven in te huren voor haar borstcorrectie.

Goede keuze!

Precies veertien dagen na contact opgenomen te hebben was het tijd voor de ingreep aan mijn vrouw haar borsten. De ingreep verliep als het ware zeer soepel. De plastische chirurg was zeer klantvriendelijk en ondersteunde mijn vrouw. Binnen to time was de ingreep succesvol afgerond en nu twee weken later kunnen wij concluderen dat kliniek Veldhoven een ware specialist is. De tepels van mijn vrouw haar borsten zitten weer op gelijke hoogte waar mijn vrouw ontzettend blij mee is. Eindelijk is zij weer zeker van haar eigen lichaam!