dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Na de vakantie weer fris aan de slag

In de zomerbreak rusten we uit en doen weer nieuwe energie op, om later mee aan de slag te gaan. Weer fris en vol goede zin naar kantoor. Een uitgelezen kans om even te kijken naar je spullen. Heb je nog een goede laptop, is je telefoon nog up-to-date en kun je goed beslagen ten ijs voor je werk? Luierend onder de parasol kun je online shoppen als je een nieuwe schrijfmap leer nodig hebt. Om in september weer goed toegerust met fijne spullen naar school , college of werk te gaan. De kleine dingen kunnen een wereld van verschil in je motivatie en inzet maken. Hup, aan de slag.

Leer wordt mooier in gebruik

Wie de klanten langs gaat met een laptop, of gewoon een veilige opbergplek voor zijn/haar laptop nodig heeft koopt die niet voor korte termijn. Een investering waar je lang plezier van wilt hebben kan maar beter een duurzame zijn. Met laptoptas 17 3 inch van leer doe je iets goeds voor het milieu. Zo’n tas gaat lang mee en wordt gaandeweg het gebruik alleen maar interessanter en mooier. Het wordt een tas die een verhaal over je carrière kan gaan vertellen. Bij de aanschaf niet goedkoop, maar wel een verstandige keuze voor de lange termijn. Het wordt je vriend als je voor het werk of studie op pad gaat.

Onmisbaar bij woon-werk verkeer

Paniek kan toeslaan wanneer je je computer of laptop met al zijn bestanden in gevaar komen. Kwijt of beschadigd? Jarenlang zorgvuldig opgebouwde informatie mag niet verloren gaan. Het begint bij de fysieke bescherming van je laptop door een laptoptas heren . Met een goede indeling in grote en kleine compartimenten, ritsen. een handvat dat goed in de hand ligt en  en deugdelijke sluiting. Onmisbaar voor onderweg. Zorg dat je hem in de trein of bus niet vergeet.