dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Onderwerp van vandaag: lamp bekleden

1Er is nu een nieuwe trend bij Nederlanders in de woonkamer. Dit is namelijk lamp bekleden door dit te doen creëer je een aparte sfeer. Door dat je de lamp bekleed met een mooie kap krijg je een warme sfeer. Je kan namelijk zelf een kleur kiezen die je over de lamp doet waardoor je woonkamer er in principe elke week anders kan uitzien. Zelf heb ik kennis gemaakt met deze trend door een van mijn vriendinnen. Zij is namelijk interieur ontwerper en weet dus veel over de nieuwste trends op het gebied van woonkamer mode. Ze vertelde me al een tijd geleden dat ik mijn lampen eens zou moeten proberen te bedekken.

Toch maar eens proberen1

Ik vond de lampen die ik had al mooi uit zichzelf maar zij liet me een foto  zien van lampen die bedekt waren en het zag er super uit. Dit wilde ik zelf ook heel erg graag hebben, dat het zo mooi zou zijn had ik niet verwacht. Omdat dit zo mooi was ben ik opzoek gegaan naar een winkel die voor mij lamp bekleden kon uitvoeren. Het is namelijk wel belangrijk dat het in een keer goed is ander krijg je brandgevaar.

Je kan ze ook kant en klaar bestellen

Op de website van stoffen-en-meer.nl kan je ook kiezen voor een lamp die al gemaakt is voor je. Ze hebben hele mooie lampen voor een mooie prijs. Als je benieuwd bent raad ik het je aan eens op de website te kijken naar wat ze hebben.