dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Online een e sigaret kopen ga naar esigaretsolutions.nl/

Op esigaretsolutions.nl/ vind je een geweldig aanbod aan e sigaretten en e liquid.

Mijn ervaring

Ik heb zelf 8 jaar gerookt en kon er maar niet van af komen. Ik probeerde eerst nicotine kauwgum en vervolgens pleisters maar niets hielp. Toen liep ik op een vrijdag door de stad Breda en kwam ik langs een e sigaretshop. Toen ik in de winkel liep wist ik het nog allemaal niet zo goed. Maar de aardige werknemers van E sigaret Solutions hadden mij al een fantastisch advies gegeven. Met dat advies ben ik naar huis gegaan en heb ik even lopen denken. De volgende dag  ben ik naar de site gegaan en heb ik het toch maar besteld (de hexa hexa e-sigaret kit). Ik had het de dag erna gelijk in huis.

Stoppen met roken door de e sigaret

Een e sigaret kopen was een van de beste dingen die ik ooit heb gedaan. Het heeft mij namelijk als enige geholpen om volledig te stoppen met roken. Ik ben van 4000 schadelijke stoffen per dag naar 2 schadelijke stoffen gegaan. En dit allemaal door E sigaret Solutions. Dit betekend veel voor mij want om eerlijk te zijn dacht ik net zoals de mensen om mij heen dat het me niet zou lukken. Nu kan ik beter voor mezelf en mijn omgeving zorgen. Ik raad het iedereen aan die wilt stoppen met roken en als je echt slim bent bestel je het bij E sigaret Solutions.