dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Ontdek Limburg tijdens een e-chopper tour van E-chopperhuren.nl

e-chopper rijden

Ben je woonachtig in Limburg of ga je binnenkort een weekend of week weg met familie, collega’s of vrienden? In beide gevallen ontdek de deze gastvrije provincie op een originele manier door een e-chopper rijden tour te boeken via E-chopperhuren.nl. Tijdens deze tour heb je de beschikking over je eigen stoere chopper die elektrisch aangedreven is. Ideaal tijdens een warme lentedag of als de temperaturen op gaan lopen in de zomer. Met wie ontdek jij binnenkort Limburg per e-chopper?

e-chopper rijden

Kies uit een van de vele routes die je kunt verkennen met je eigen e-chopper

Zodra je een e-chopper huurt via E-chopperhuren.nl, heb je in totaal drie uur de beschikking over het voertuig. Weet je niet zo snel wat voor route je het beste in kunt plannen? E-chopperhuren.nl helpt je er graag bij en geeft je op de website een helder overzicht van de routes die er zoal mogelijk zijn. Kies bijvoorbeeld voor het Rondje Floriade, Rondje Maasbree, Rondje Venlo, Tocht Grenspark Kempen-Broek of het Rondje Arcen. Zo is er voor vrijwel ieder stukje Limburg een leuke route uit te stippelen.

e-chopper rijden

Kies uit verschillende verhuurpunten door heel Limburg

E-chopperhuren.nl beschikt over verschillende verhuurpunten in Arcen, Belfeld, Panningen, Well en Venlo. De e-chopper tour is avontuurlijk, stoer en volledig geruisloos. Wil je meer weten over de mogelijkheden die er zijn met de verhuur? Neem contact op door te bellen of vul het contactformulier op de website in.