dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Ook mannen kunnen terecht bij ontharen Rotterdam

Ik heb een afspraak gemaakt om mij te ontharen RotterdamMijn vriendin gaat vaak naar een schoonheidssalon en ik moet zeggen dat zij er altijd heel mooi en opgeknapt weer vandaan komt. Nu kwam ze laatst met de vraag wanneer ik een keer met haar meeging naar deze Ava’s Beautybar in Rotterdam. Ik keek haar raar aan of alles wel goed met haar ging, een man naar Ava’s Beautybar in Rotterdam. Naar dit soort zaken gaan toch alleen vrouwen? Ze weet dat ik dagelijks moeite heb om mijn borstharen in bedwang te houden, scheer ik deze niet elke dag bij dan groeien de haren uit mijn blouse. Via het internet heb ik zelf toch maar een afspraak gemaakt voor ontharen Rotterdam.  ontharen Rotterdam

Een goede keuze

Met schaamrood op mijn kaken ben ik naar mijn afspraak gegaan om te ontharen in Rotterdam. Wat mij meteen opviel dat niemand mij raar aankeek toe ik de salon binnen liep, er zaten zelfs nog meer mannen te wachten op hun behandeling. Nadat ik deze eerste drempel was overgegaan ging de rest vanzelf. Ik werd door een zeer vriendelijke medewerkster naar binnen geroepen en nadat zij zich had voorgesteld legde zij mij uit hoe de behandeling in zijn werk ging. Nog geen uur later stond ik weer buiten met een gladde borst en een zeer goed gevoel. Ik heb mij echt onnodig zorgen gemaakt dat ik als man zijnde daar de salon binnen liep, achteraf gezien is dat een hele normale zaak. Voorlopig hoef ik mij niet meer druk te maken over mijn haargroei op mijn borst en anders weet ik een goed adres om te ontharen.  ontharen Rotterdam