dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Ook voor de langere ritten kies je voor Dolly

Elektrische bakfiets

Veel mensen dat een bakfiets alleen geschikt is om korte afstanden in de stad af te leggen, maar niets is minder waar. Met de elektrische bakfiets van Dolly kun je zowel lange als korte afstanden afleggen. De Cargo motor brengt je overal, of dit nu in de stad is of een leuke rit tijdens het weekend door het platte land. De kinderen kunnen mee in de kunststof bak en zullen daar veilig en comfortabel in zitten.

Geen zorgen over het comfort van de bakfiets

Elektrische bakfiets

Ga je met de elektrische bakfiets fietsen hoef je geen zorgen te hebben over het comfort tijdens het fietsen. De fiets is zo gemaakt dat je wendbaar en comfortabel overal doorheen fietst, of dit nu een klein straatje in de stad is of een grote weg buiten de stad. De rijeigenschappen zijn zo ontworpen dat je altijd de weg op kunt, natuurlijk doet de ondersteuning door de motor veel goed. Maar ook de geavanceerde onderdelen hebben hier aan meegeholpen.

Kunststof bak die een tweede leven heeft

Er is niet alleen gedacht aan het rijcomfort van de elektrische bakfiets, ook aan het milieu is gedacht bij het ontwerpen van de fiets. De kunststof bak is gemaakt van kunststof wat je een tweede leven kunt geven, wil je de bak vervangen dan komt het materiaal niet in het milieu terecht. Dit is niet ten koste gegaan van de veiligheid, de wanden van de bak zijn dubbelwandig met grote afgeronde hoeken voor het comfort. Maak de bakfiets helemaal naar wens door zelf de kleuren te kiezen die bij je passen.