dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Opzoek naar geboortekaartjes voor jongens

geboortekaartjes jongens

Als tante mocht ik meehelpen met het kiezen uit geboortekaartjes jongens.  Eindelijk mag ik zeggen dat ik voor de eerste keer tante word. Wat ik natuurlijk een eer vind is dat ik mij met de voorbereidingen mag bemoeien. Omdat ik het erg leuk vind om op internet opzoek te gaan naar het juiste adres ergens voor, begrijp ik wel waarom ik ook deze taak op mij heb gekregen: Het vinden van een goed adres voor de geboorteaankondiging van mijn neefje. 

geboortekaartjes jongens

Zij kon niet kiezen dus ik hielp haar een handje

Op de website van kissgeboortekaartjes.nl vond ik de leukste geboortekaartjes voor jongens. Deze zijn onderverdeeld in diverse thema’s. Hierdoor is er voor een ieder zijn smaak en wens wel een geschikt kaartje te vinden. Ik besloot om 4 voorbeeld en uit te zoeken en deze naar mijn zusje te sturen. Het antwoord dat ik kreeg waren alleen maar hartjesicoontjes. Dat schoot niet op want zij moest toch echt een keuze maken. Nadat zij een week later nog niet kon kiezen heb ik ouderwets de kaarten voorzien van een getal onder de vier. Zij koos voor nummer 2 en dat is het kaartje geworden waarvan wij net de gratis proefafdruk binnen hebben. 

Wij waren zeer enthousiast over de uitstekende kwaliteit. De kleuren op het kaartje waren erg mooi. Hierdoor wist ik dat ik weer een zoekopdracht voor iemand had voltooid al is deze wel een van de meest bijzondere.

geboortekaartjes jongensgeboortekaartjes jongens