dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Ouderwets scheren dankzij openscheermes.nl.

open_scheermesIkzelf ben dan niet zo oud maar ik moet eerlijk bekennen dat sinds ik op de website van openscheermes.nl ben geweest ik enthousiast ben over het “ouderwets scheren“. Deze manier van scheren was vroeger een dagelijkse taak, en deze eer wil ik graag hoog houden. Het ouderwets scheren is dan ook echt iets wat je bijna nergens meer ziet. Jammer, ik merk dat ik veel beter scheren kan als met een scheermesje. Bij hun op de website vindt je verschillende soorten mesjes waar je gemakkelijk een keuze uit kan maken. Ik durf dan ook te zeggen dat deze mesjes stukken beter scheren dan de nieuwe versie scheermesjes.

Online bestellen!klein-2

Het voordeel wat je hebt als je bij openscheermes.nl scheermes besteld is dat je het mesje ook kan slijpen wanneer hij bot wordt. Dat heb je met de nieuwe scheermesjes niet, wanneer ze bot zijn moet je ze weggooien en nieuwe aanschaffen. Dit kan aardig in de kosten oplopen wat je niet in de gaten hebt. Ik ben dan zelf ook erg enthousiast over het manier van scheren wat vroeger gedaan werd. Mijn huid is een stuk gladder en uiteraard in het begin heb je nogal last van wondjes, je kan niet alles in een keer goed doen!