dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

psycholoog nieuwegein kan je zeer goed helpen!

1 Zoals jullie wel weten deel ik op dit blog vaak dingen die ik in het dagelijks leven mee maak. Vandaag heb ik een tip voor jullie voor als je problemen hebt met je gezin of met jezelf. Meestal bezoek je dan je huisarts of je gaat net als ik naar psycholoog Nieuwegein. Dit is een hele goede psycholoog die je kan helpen met van alles en nog wat. Ik ben hier vroeger geweest aangezien ik alles even niet meer zag zitten een tijd. De psycholoog heeft mij heel goed kunnen helpen. Hij heeft een aantal dagen met me gepraat en het bleek dus om een burn out te gaan.2

Wat houdt dit precies in.

De psycholoog Nieuwegein vertelde mij dat dit vaak bij mensen kan voorkomen die een druk beroep hebben. Het heeft er in principe mee te maken dat je jezelf over werkt hebt. dit komt bij veel beroepen te maken en jaarlijks zijn er velen mensen helaas slachtoffer van. Als jij niet lekker in je vel zit dan raad ik het je zeker aan eens een test te doen bij de psycholoog.

Service heel goed

Ik ben bij deze psycholoog geweest hij constateerde dus mijn burn out. Daarna heeft hij mij er gelukkig wel vanaf geholpen. We hebben samen veel gepraat en ik moest meer rust nemen. Dit kan je gezondheid namelijk erg schade als je er geen aandacht aan geeft.

Meer verhalen