dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Sauna aanbiedingen bij De Thermen

De Thermen is als het ware aan het stunten met prijzen. De Thermen heeft namelijk een grote voordeelactie genaamd: ‘HET BOEKEN ARRANGEMENT’.De Sauna aanbiedingen vond ik op het internet en die hebben mij  door verwezen naar de thermen. De Thermen is een groot sauna- en thermencomplex. Voor van alles wat met sauna te maken heeft kunt u bij de Termen terecht. Naast sauna’s en baden hebben zij ook massage en beauty afdelingen. Ze beschikken ook over een hammam- en rhassoulruimte. U kunt er ook gezellig en heerlijk eten in de á la carte restaurant. En dankzij ‘HET JAAR VAN HET BOEK’ verkrijgt u veel keuze uit sauna aanbiedingen.

BOEKEN ARRANGEMENT

HET BOEKEN ARRANGEMENT bestaat uit de volgende drie onderdelen:

1* de entree voor twee personen

2* een salade naar keuze óf een dagschotel

3* gebruik van de zonnebank óf massagestoel

Dit allemaal voor een zeer lage prijs. Als u gebruikt wilt maken van het boeken arrangement dan moet u een boek bij hun komen inleveren. Zo kunnen andere gasten genieten van een leesgenot. Het hoeft niet perse een nieuwe boek te zijn, maar de boek moet wel leesbaar zijn! Deze actie is geheel dit jaar geldig. De actie verloopt tot de boeken in de bibliotheek van De Thermen vol zit.  Vorig jaar deed De Thermen aan een VAN GOGH ARRANGEMENT die tot succes leidde. Deze nieuwe BOEKEN ARRANGEMENT is een vervolg van het VAN GOGH ARRANGEMENT.

Ik heb genoten van de aanbieding en natuurlijk van de luxe saunacenter. Het is een echte aanrader. Ikzelf ben er met mijn vriendin naar toe gegaan. Je kunt er natuurlijk ook met je vrienden heen gaan. Echt een topper in sauna’s.