dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Schoolfotografie Dordrecht een aanrader

Schoolfotografie Dordrecht

Schoolfotografie DordrechtAl een geruime tijd wilde ik een leuke gezinsfoto laten maken. Helaas kwam dit er eigenlijk nooit van, totdat mijn zoon terug kwam met een schoolfoto. Deze schoolfoto vond ik erg goed gemaakt en de kwaliteit van de foto was in mijn ogen perfect. Zodoende nam ik het besluit contact op te nemen met mijn zoon zijn school. Ik wilde weten welk bedrijf zijn school had ingehuurd. Na telefonisch contact verkreeg ik Schoolfotografie Dordrecht als antwoordt.

Na telefonisch contact ben ik dan ook onmiddellijk de website van Schoolfotografie Dordrecht gaan bekijken. De website zag er zeer professioneel uit en ik wist natuurlijk al dat dit bedrijf kwaliteit leverde. Vandaar dat ik contact op met Calimero productie’s. Na een goed gesprek maakte ik een afspraak om hier een mooie gezinsfoto te laten maken!

Kwaliteit

Prachtige foto!

Het was de dag van de afspraak en samen met mijn gezin zijn wij een klein uurtje gefotografeerd. Iedereen was netjes aangekleed en iedereen had zijn haren expres zeer net gedaan. Nadat de foto’s gemaakt waren moesten wij even wachten op het eindresultaat. Een aantal later werden de foto’s netjes opgestuurd aan ons adres. We bekeken de foto’s nauwkeurig en ook nu was de kwaliteit van de foto’s weer uitstekend. Deze foto’s heb ik een mooi plekje gegeven aan de wand van onze gang.

Wilt u een leuke gezinsfoto laten maken of wilt u iets bijzonder laten vastleggen? Ga dan in zee met Calimero productie’s het is top bedrijf dat prachtige foto’s van de allerbeste kwaliteit levert!

Kwaliteit