dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Test gratis een elektrische fiets aan huis

De amslod fiets kun je gratis proberen tijdens een proefrit. Indien je er meerdere wil proberen is dit ook mogelijk. Een van onze medewerkers komt dan op afspraak bij je thuis langs. Hij of zij neemt alle tijd om je uit te leggen hoe de fiets werkt en hoe je hier dan het beste mee om kan gaan. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebbe al onze medewerkers een vakkundige opleiding gedaan zodat ze jou het beste kunnen adviseren. Je bent ook niet verplicht om de fiets direct te kopen. Wij zullen je altijd met een glimlach van dienst zijn.

Dit is wat onze klanten vinden van ons

In de Amslod fietsen product ervaringen kun je lezen dat het merendeel van onze klanten tevreden is. Dit komt vooral omdat zij meerdere fietsen mogen testen voor ze deze kopen. Ook nemen wij de tijd voor onze klanten en dat valt in goede aarde. Daarnaast hebben wij ook een uitstekende garantie van 2 jaar. In die periode komen wij bij een defect aan de fiets het probleem verhelpen. Wij hebben monteurs door het hele land zitten. Zij doen hun best om je zo snel mogelijk weer op de weg te helpen. Ook hebben veel mensen voor het eerst een elektrische fiets gekocht zonder zich zorgen te hoeven maken over de accu. Dit komt omdat wij een eigen accu van 43 watt hebben uitgevonden. Dit zorgt ervoor dat je super lang met een acculading kunt doen.

Deze modellen zijn geschikt voor je

Als je een lichtgewicht elektrische fiets wil kopen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben 2 modellen waaruit je kunt kiezen. Zo kun je met het middenmotor model rekenen op soepel en constant tempo. Ook kun je hiermee de bergen in rijden zonder dat je verschil merkt. Dit komt doordat de fiets zich aanpast aan jouw tempo. Maar wist je dat je met deze fiets ook niets merkt van tegenwind. En dan hebben we ook nog het voorwiel motor model. Deze heeft enkel ondersteuning aan het voorwiel wat ervoor zorgt dat je vele langere afstanden kunt afleggen. Deze voorwielmotor fietsen maken ook geen geluid. Je kunt dus gezellig kletsen op de fiets of genieten van omgevingsgeluiden. Zo kun je ongestoord een stuk gaan fietsen. Ideaal voor de mensen die dit op hun vrije dag gebruiken of tijdens de vakantie.

De extra service die je bij Amslod krijgt

Amslod heeft de beste service van Nederland. Het begint bij de gratis proefrit die je aan huis kunt maken. Ook hebben wij op verschillende plekken in Nederland winkels zitten. Je zou dus ook daar langs kunnen gaan voor advies en een gratis proefrit. Daarnaast bieden wij een garantie van 2 jaar waarin jij nooit stil komt te staan. Als er een onderdeel defect is komen wij dat op locatie repareren. De klant is bij ons echt koning  en daar nemen wij dan ook ruimschoots de tijd voor.