dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Tip: Kef speakers

Als echte beeld- en geluidliefhebber vindt ik het belangrijk dat ik goede speakers heb. Zodat ik een mooi geluid heb als ik bijvoorbeeld muziek luister of TV kijk. Al jaar en dag maak ik gebruik van de Kef speakers.

Logo

iEar – Ultimate Sound and Vision

Ik heb deze Kef speakers ooit gekocht bij iEar , een geluidspecialist in Tilburg. Zij hebben daar luisterruimtes en TV lounges waar je zelf het beeld en geluid kan ervaren. Het is net een luxe ‘huiskamer’ die boordevol staat met de aller mooiste apparatuur. Het is voor mij echt een waar paradijs, om in deze winkel te zijn. Hier kun je namelijk alles zelf uitproberen en vergelijken. In één van deze luisterruimtes kun je ook de Kef speakers uitproberen. Toen ik voor de eerste keer in deze winkel kwam werd ik gelijk fan van deze speakers. Ze geven het perfecte geluid. Ik ga nog regelmatig naar deze winkel toe om de nieuwste apparatuur te zien en uit te proberen, maar ik denk niet dat ik snel zal overstappen. Voor mij zijn deze speakers perfect.

Assortiment

Als jij ook een echte beeld- en geluidliefhebber bent en in de buurt van Tilburg woont dan is iEar een echte aanrader. Het is echt super tof om daar eens verschillende topmerken te gaan vergelijken en uitproberen in een relaxte omgeving.  Naast KEF speakers, verkopen ze ook andere topmerken zoals Yamaha, Loewe, Dali en Mission. Als je trouwens niet in de buurt van Tilburg woont kun je de apparatuur ook gewoon online bestellen.

Speakers

Meer verhalen