dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Tip van der dag: museum glas

1 Voor museums raad ik het aan om een speciale lijst te nemen voor de kunstwerken. Dit komt door dat kunstwerken snel kapot kunnen gaan. Ook is het geen mooie indruk als je een houten lijst hebt over de kunst van tegenwoordig. Het is in deze tijd juist in trend dat je een museum glas lijst gebruikt. Door glas leg je meer het ook op het schilderij, deze komt beter naar voren door de diepte die je creëert. Makkelijk online te bestellen voor een lage prijs. Mocht je deze glazen lijst willen voor je foto’s thuis dan kan dit natuurlijk ook. Dit bedrijf maakt ze in alle soorten en formaten. Hierdoor kan je oude en nieuwe foto’s gemakkelijk ophangen aan de muren.2

Waar kan je dit product nou bestellen

De museum glas kan je gewoon online bestellen bij de lijstenmaker van Antwerpen. Ze hebben een duidelijke webshop waar je gemakkelijk kan aangeven wat je wil hebben. Na dat je dit gedaan hebt kan je betalen via I-deal en wordt het vaak na een week al afgeleverd.

Top service

Ze hebben bij dit bedrijf echt een goede service. Ik had namelijk een maat te groot besteld perrongeluk en ik wilde dit dus ruilen. Zo belde ik het bedrijf op en legde het verhaal uit. Ze vonden het totaal geen probleem, ze hadden tijdens het spreken al een nieuwe verzonden. De oude hoefde ik alleen netjes in een doos te doen en dan was het prima!