dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Tip voor een leuke escape room in Gelderland

Escape-room-Gelderland

Ben je op zoek naar escape room Gelderland voor een leuk dagje weg met de familie of voor een personeelsuitje? Dan raad ik je zeker aan om eens een kijkje te nemen op de website van Escape Room Gelderland 

Een zeer goede en overzichtelijke website

Wanneer je terecht komt op de website van escape room Gelderland kom je terecht op een erg goede en vooral erg overzichtelijke website. Op de website zeer veel informatie te vinden over wat de escape room aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Ook is er erg veel informatie en vinden over wat een escape room nou precies is. De informatie sprak mij persoonlijk super erg aan waardoor ik besloot om op het internet op zoek te gaan naar een aantal reviews. Op het internet vond ik volgens erg veel positieve reviews van voorgaande klanten. Dit sprak mij ook super erg aan waardoor ik besloot om contact met mij baas op te nemen om hem te vertellen dat ik een leuk idee had voor een personeelsuitje. 

Escape-Room-Gelderland-ontvangstruimte


Een super leuke en leerzame dag

Mijn baas lek het zelf ook een erg leuk idee om met het gehele personeel een bezoek te brengen aan Escape Room Gelderland. We hebben een erg leuke en zeer leerzame dag gehad. We moesten in groepjes zo snel mogelijk allerlei verschillende opdrachten afronden om een kamer verder te komen.  Daarom raden we deze escape room ook aan iedereen aan die op zoek is naar een leuke familiedag of personeelsuitje.