dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Top bedrijfsfotograaf Alblasserdam

Ik had een tijd geleden een onderneming opgestart. Ik had het personeel in bezit en het bedrijfspand al opgezet, maar doordat we als bedrijf nog geen vertrouwen van klanten konden winnen, bleven we klein. Ik kreeg advies van een vriend van me die veel klanten aantrekt met zijn eigen bedrijf. Hij vertelde mij dat zijn bedrijf dankzij zijn website waar keurig foto’s opstaan van het bedrijfspand en de werknemers het vertrouwen winnen van een klant. Ik keek op zijn website en was zwaar onder de indruk over hoe mooi het bedrijf zijn portfolio opgebouwd had door middel van prachtfoto’s. Ik vroeg hem waar hij de foto’s had laten maken en hij verwees me door naar een bedrijfsfotograaf Alblasserdam genaamd Rob Kamminga. Het is een top bedrijfsfotograaf Alblasserdam en omgeving.

Topper

Ik maakte een afspraak met fotograaf Rob Kamminga en hij kwam de volgende dag aan op het bedrijfspand. Ik vroeg hem of hij eerst een paar foto’s kon maken van buiten het bedrijfspand. Daarna maakte hij foto’s van binnen het bedrijfspand en ten slotte van de werknemers van mijn bedrijf in het bedrijfspand. De werknemers  waren zeer tevreden met de foto’s. Ik besloot om de foto’s in het bedrijfspand op te hangen en natuurlijk ook op de website. Op de website zag het personeel en het bedrijfspand er keurig uit. Ik ben uitermate tevreden over het resultaat. Na een bepaalde tijd merkte ik ook dat klanten het bedrijf een stuk vertrouwelijker vinden dankzij de portfolio van het bedrijf op de website. Ik hoor dan ook vaak dat zij het heel erg leuk vinden dat wij als bedrijf foto’s van onze werknemers op de website hebben staan.