dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Trek naar buiten in de lente! Genieten op comfortabele tuinmeubelen

Mijn eerste bericht wijd ik in z’n geheel aan de aankomende lente, en specifieker, aan de tuinmeubelen van Tuinmeubel.nl die ik je van harte kan aanbevelen. Merken jullie ook al dat de lente in de lucht zit? Naar wat ik begreep wordt het het aankomende weekend zonnig en rond de vijftien graden, hetgeen weer betekent dat mensen weer en masse naar buiten gaan.

Tuinmeubels die het waard zijn

Wil je zelf ook heerlijk kunnen genieten in de eigen achtertuin? Als je vandaag bestelt, heb je grote kans dat de tuinmeubelen nog voor dit weekend geleverd zijn! Deze webshop hanteert voor de onderstaande bank die ik nog zal bespreken een levertijd van rond de twee tot vijf werkdagen – en de levering is bovendien geheel gratis – en dus zou het maar zo kunnen zijn dat jij er dit weekend ook warmpjes bij zit, zowel letterlijk als figuurlijk dan!

38

Eerst maar eens naar de tuinmeubels zelf dan, zoals te zien op bovenstaande afbeelding. Als je het mij vraagt een heel bijzondere set, en dat voor een behoorlijk lage prijs. Een prijs die overigens niet ten koste gaat van de kwaliteit of de schoonheid van de tuinset, maar die te maken heeft met de fikse kortingen die op het moment voor de bank gelden. In plaats van de oorspronkelijke 1300 euro is de bank nu namelijk te verkrijgen voor nog geen 750 euro, hetgeen een korting betekent van maar liefst 550 euro.

39

Ben je geïnteresseerd, kijk dan eens naar onderstaande maten. De Edwin, want zo heet dit tuinmeubel, is een nog redelijk handzaam model van nog geen 2,5 meter aan beide zijden. Bovendien is het ook in de winter gemakkelijk op te bergen, want makkelijk uit elkaar te halen en bovendien licht, vanwege het materiaalgebruik van wicker.

40