dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Trouwlocatie Drimmelen heel bijzonder!

touwen is voor sommige mensen heel erg bijzonder en daarom willen mensen dit vaak op een speciale locatie doen. Toevallig had ik laatst een bruiloft bij Trouwlocatie Drimmelen en ik vond dit zelf echt een hele mooie plek. Veel mensen die ik ken waren aanwezig op deze bruiloft en daarom was het juist extra gezellig. Dit komt omdat mijn zus in het huwelijks bootje stapte. Aangezien ik graag veel wilde regelen ben ik nou betrokken geweest bij het kopen van eten. Slingers, slingers, ballonnen en nog veel meer. Ook heb ik mee geholpen met het zoeken naar de beste locatie.1

Zo was ik met de beste vriendin van mijn zus al een tijd lang opzoek.1

Samen met de beste vriendin van mij  zus hebben we na lang zoeken iets heel leuks kunnen vinden. We kwamen er niet zomaar op we hebben eerst heel veel forums bezocht om uiteindelijk bij Trouwlocatie Drimmelen terecht te komen. Volgens de forums was dit een hele goede locatie aangezien het makkelijk bereikbaar was en er mooie zalen waren.

Contact opnemen met de verhuurder.

Aangezien e dit wel geloofden zijn we op  de website gaan zoeken naar een telefoonnummer, die vonden we al vrij snel. we hadden een vraag of we de ruimte eens een keer zouden mogen bekijken voor we het afhuurde. Dit was geen probleem we zijn langs geweest hebben alles bekeken en het bleek heel goed te zijn! Vandaar dat hier dus de bruiloft is gegeven.