dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Wat is een waarzegger?

Veel mensen hebben een stoffig beeld van waarzegster en waarzeggers. Zij denken vaak aan iemand in een jurk met glazen of kristallen bol, dit komt vaak door films en series op televisie. Vooral vroeger in kinderfilm wordt het zo afgebeeld. Maar wat houdt waarzeggerij in? Op mediumchat.nl kun je een uitgebreid waarzegger artikel vinden.

susanWaarzeggerij is de kunst of de gave van het voorspellen van de toekomst. Waarzeggen is “door middel van bijzondere gaven of geheime kunsten mededelingen doen omtrent verborgenheden of toekomstige gebeurtenissen”. Een waarzegger heeft zijn gave te danken aan een waarzeggende demon, een gevallen engel. Waarzeggerij probeert met bepaalde rituele in het verleden, heden en de toekomst te kijken. Het is iets wat al eeuwen gedaan wordt. Koningen en andere heiligen vroegen vroeger al raad aan hun waarzegsters. Sommige waarzeggers maken gebruik van attributen. Je kunt hierbij denken aan tarotkaarten, glazen bol, koffiedik en handlijnen.

Waarzeggerij kan je een steuntje in de rug geven in moeilijke tijden. Het kan je inzichten geven waar je zelf nog niet op was gekomen. Het team van Mediumchat.nl bestaat uitsluitend uit ervaren en betrouwbare paragnosten en mediums. Als je meer wilt weten over waarzeggerij kun je ook gerust consulenten hier vragen over stellen.