dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Wat is microneedling en wat doet het?

microneedling

Wat je moet weten over microneedling

Heb je last van vervelend huisproblemen, waar je liever vandaag dan morgen nog vanaf wilt? Lees dan snel dit blog over microneedling! Het is pijnloos! Nee, niet dit blog lezen; de behandeling natuurlijk! Want met een microneedling behandeling wordt met behulp van een skinpen de huid vanuit de diepte vernieuwd. Hiermee worden diverse huidproblemen snel en effectief verholpen. We vertellen hieronder meer over wat een microneedling behandeling is en wat ie doet.

Microneedling werkt als volgt

Tijdens een microneedling behandeling worden met behulp van een skinpen kleine steriele naaldjes microkanalen in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn onzichtbaar voor het blote oog, maar ze activeren de huid voldoende om deze op een natuurlijke en veilige manier van binnenuit te stimuleren. Er komt zo een prikkeling in het bindweefsel op gang in de herstelfase. Dat zorgt ervoor dat er nieuw collageen en elastine aangemaakt wordt. Je merkt het effect hiervan nog tot jaren na de behandeling! Een microneedling behandeling zorgt dus voor een mooie, egale en stralende huid voor langere tijd!

Korte hersteltijd

Met een microneedling behandeling worden effectieve en indrukwekkende resultaten behaald met een zeer korte herstelperiode. Dat maakt de microneedling behandeling zeer geschikt voor het behandelen van onder andere:
  • (acne) littekens
  • pigmentvlekjes (onder andere zonschade)
  • doffe huid
  • rokershuid
  • grove huidstructuur en vergrote poriën
  • fijne lijntjes
  • algehele huidverbetering
Na de microneedling behandeling kan je huid er nog even rood zien of schilferen. Maar het zeker dat dit na enkele dagen al minder wordt. Om het herstel van de huid te stimuleren, krijg je altijd twee fijne verzorgingsproducten mee om uw huis om het ‘leed’ te verzachten!

Meer informatie

Wil je meer weten over microneedling en wat het voor jouw huid kan betekenen? Dan raden we je aan om een specialist zoals Fine LaserClinic te raadplegen. Heb je vragen over dit artikel? Stel die ons dan gerust via het contactformulier op onze website.