dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Weer mobiel door een scootmobiel

scootmobiel van vitaal

scootmobielIk had laatst een aankoop gedaan namens mijn oma. Omdat zij vorig jaar van haar fiets was gevallen kon zij niet meer goed lopen. Omdat zij al op leeftijd was en dus niet meer mobiel is, kwam zij in aanmerking voor een scootmobiel. Dit werd volledig vergoed door haar verzekering. Zij kreeg dus een budget en hiervan kon zij een nieuwe scootmobiel kopen. Ik heb deze voor aan aangeschaft via de site scootmobielvitaal.nl. Kennen jij deze naam ook? Het blijkt dat zij een hoge reputatie in deze productcategorie. De reden waarom ik het het hier aangeschaft heb was door het grote aanbod dat zij hebben. Ik ging samen met mijn oma achter de laptop zitten en zo hadden wij er samen eentje uitgekozen.

 

Gratis thuisdemonstratie

scootmobielvitaal.nl

Omdat we hier bieden geen ervaring of kennis van hadden vroegen we aan een medewerker van scootmobielvitaal.nl of we eerst een soort van testrit konden maken. Ons werd toen verteld dat dit geen probleem was. We konden een gratis thuisdemonstratie krijgen. Op deze wijze kon mijn oma het dus eerst zelf uitproberen voordat zij over ging tot aankoop. Van te voren konden we aangeven in welk model we geïnteresseerd waren en met dat mobiel kon ze dus een ‘rondje rijden’.

scootmobiel van vitaalZe heeft haar scootmobiel inmiddels thuis en alles is dus naar wens. Naar mijn mening komt dit ook omdat zij dus zo’n groot assortiment hebben. Hierdoor zit er altijd wel iets tussen dat voldoet aan de wensen van een koper. Deze variëren dan ook van nieuwe tot aan gebruikte wagens.