dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Yoga Nijmegen super ontspannend

Elk jaar ga ik met wat goede vrienden en vriendinnen een avondje uit. Vaak zijn we al naar de sauna geweest, of een kuuroord, maar dit jaar willen we heel wat anders uitproberen. Een vriendin van me opperde het idee om eens naar yoga te gaan. Ze had op internet gelezen bij Yoga Nijmegen om daar gratis een proefles te nemen. Het leek ons allemaal een geweldig idee om eens een yogales te gaan volgen. Vol goede moed zijn we naar Yoga Nijmegen gegaan. In het begin waren we aan het giechelen maar al gauw kregen we de smaak te pakken. Moet zeggen dat ik me voor een keer volledig heb kunnen ontspannen, en dat al na één yogales. Ik voelde me echt als herboren toen ik die avond thuis kwam, wat een yogales al niet kan doen.  Natuurlijk hebben we na de les nog met z’n allen een glaasje gedronken en een klein hapje gegeten, al met al een geslaagde avond. Wat eigenlijk als een jaarlijks uitjes moest zijn is nu een wekelijks uitje geworden. Meerdere vrienden en vriendinnen hebben zich ook ingeschreven voor de yogalessen, iedereen had er na de les een goed gevoel over. logo

Lekker ontspannen

Elke vrijdag heb ik nu een yogales staan, vooral na een drukke werkweek is dit de ideale ontspanning. Maar het is ook mogelijk om een ander soort les te nemen, bijvoorbeeld Ashtanga Yoga, Power Yoga, Yin Yoga, Easy Flow Yoga, elke les heeft weer een andere invloed op het lichaam.  yoga-alliance-keurmerk