dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Zaken die je niet graag voor jezelf houdt

Het lijkt er tegenwoordig op dat iedereen op zijn eigen eilandje leeft. Niemand bemoeit zich nog met het leven van de ander. Jouw eigen zaken zijn al druk genoeg dus waarom zou je nog aan een ander denken. Toch zijn er dingen in jouw woonomgeving die het verdienen om publiekelijk onder de aandacht te worden gebracht. Denk maar eens aan een lokale problematiek zoals schade aan huizen door gaswinning of aan gevaarlijke wegen in jouw stad of dorp. Het zijn van die voorbeelden van belangrijk nieuws wat best mag worden gedeeld met de buitenwereld. In dat geval zou je kunnen doen wat vroeger heel normaal was; je belt de krant.

Dagblad van het noorden

Deel nieuws niet zomaar met de eerste de beste
Heb jij een belangrijk nieuwsbericht waar een reporter naartoe moet komen, dan bel je het Dagblad van het Noorden telefoonnummer. Je vindt het telefoonnummer per rubriek genoteerd op de website van de krant. Op deze manier kan de krant kijken of een bericht nieuwswaarde heeft. Vervolgens wordt er een reporter op af gestuurd om een verslag te geven van wat er in uw woonomgeving plaatsvindt. Je weet zeker dat de plaatselijke roddels buiten het nieuws blijven, maar dat zaken die een ieder aangaan prominent in de krant komen te staan.

Nummers die je altijd bij de hand houdt

Er zijn van die zaken in het leven die je snel moet vastleggen. Een ongeval in jouw straat wat maar weer eens benadrukt hoe gevaarlijk een situatie is, of een schuddend huis wat schade oploopt die door de NAM gerepareerd moet worden. Het is zaak dat jij de krant op tijd inschakelt. Nieuws wat meer dan een dag oud is, is namelijk alweer oud nieuws. Hoog tijd dus dat jij het telefoonnummer van het Dagblad van het Noorden opslaat in je mobiele telefoon. Op die manier zit de krant altijd bovenop het nieuws, en jij  bent deel van de ogen en oren van jouw omgeving. Zit jij bovenop get nieuws, dan ben je van groot belang voor jouw omgeving.

Het nieuws in de palm van je hand
Jouw mobiele telefoon heb je waarschijnlijk altijd bij je. Logisch, want je wil contact houden met de buitenwereld over alles wat je meemaakt. Het bellen met het Dagblad van het Noorden is dan ook een heel eenvoudig iets. Met het juiste telefoonnummer heb je in één keer contact met de juiste afdeling. De reporter die verantwoordelijk is voor bepaalde berichtgevingen kan er daardoor snel op uit worden gestuurd om contact op te nemen en te kijken wat er gaande is in jouw omgeving.