dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Breingoed neurofeedback training is fantastisch!

Dag allemaal, vandaag is het weer tijd voor een leuke tip. Vandaag ga ik het namelijk hebben over Breingoed neurofeedback training. Een goede vriend van mij heeft een zoontje met ADHD, dit kan erg vervelend zijn. Mijn vriend vertelde me namelijk dat zijn zoontje thuis soms onhoudbaar is. Hij is echt extreem druk en buiten dat kan hij zich vaak niet goed concentreren op school. De lerares van zijn zoontje heeft namelijk contact met hem opgenomen en vertelde dus dat zijn zoontje zich niet goed concentreert en vaak erg druk is. Mijn goede vriend wilde hier natuurlijk wat aan doen en daarom heeft hij mijn hulp ingeschakeld. De reden hiervan? Ik heb zelf ook een zoontje met ADHD. Mijn zoontje heeft het nu goed onder controle en kan zich goed concentreren op school. Mijn zoontje heeft het goed onder controle dankzij Breingoed neurofeedback training. Ik ben namelijk met hem naar Breingoed gegaan, dankzij speciale trainingen gaat het nu erg goed.

De hulp hielp echt!

Het zoontje van mijn goede vriend heeft inmiddels al een paar trainingen gehad. Het lijkt er al op dat hij zijn ADHD beter onder controle heeft. Dit is natuurlijk erg fijn. Op school gaat het ook al beter, de trainingen lijken dus hun effect te hebben. Ken jij ook iemand die last heeft van concentratieproblemen? Neem dan een kijkje op de website voor meer info.