dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Gezocht op relatietherapie Zevenbergen

Het heeft even geduurd, echter heb ik nu toch echt de knoop doorgehakt. De relatie die ik had met mijn vriendin was niet meer wat het was… We groeide gewoonweg uit mekaar waardoor de ruzies erger werden, zo erg dat ik niet meer met haar samen in bed wilde slapen. Stom he?! Aangezien ik haar zeker niet kwijt wilde raken hebben we samen besloten om hieraan te werken. Ik ben gaan zoeken op het internet naar relatietherapie Zevenbergen in de hoop hier goede hulp voor te vinden. Het feit dat ik niet wilde hebben dat ze mij zou verlaten heb ik dit voorzichtig naar haar toe gebracht.

8550835541_da693941d6-300x288

Het verhaal uitgelegd dat ik haar niet wilde verliezen, gelukkig dacht zij er ook zo over waardoor we ervoor hebben gekozen om bij hun een afspraak te maken. De eerste afspraak hebben we afgelopen week gehad en moet zeggen dat die nogal heftig is. Conclusie is gebleken dat wij gewoonweg niet naar mekaar luisteren en in huis onze eigen weg gaan. Dit moesten we veranderen zodat we ervoor konden zorgen dat onze relatie zou blijven bestaan. Hier vechten we dan ook voor!