dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Op zoek naar schoolstoelen

Zelf ben ik werkzaam op een basisschool voor kinderen met een beperking. Erg leuk allemaal om samen met hun te mogen werken! Dit doe ik maar al te graag waardoor ik einde van dit jaar de 10 jaar aan mag tikken. Doordat ik al een lange tijd hier werkzaam ben weet ik maar al te goed dat de schoolstoelen welke ze momenteel hebben aan vervanging toe is. Deze zijn namelijk speciaal gemaakt voor de kinderen op school waardoor ze er uiteindelijk uit zullen groeien. Door hiervoor andere stoelen te vinden hoopte ik via internet te slagen, zat er niet op te wachten om na het werk nog naar de stad te moeten hiervoor.

logo

Doordat ik via internet ben gaan zoeken ben ik terecht gekomen op de website van kindermeubilair.nl. Hier is het mogelijk om zowel een verstelbare tafel als een stoel te bestellen. Overigens zijn deze stoelen een stuk voordeliger als wat we voorheen hebben betaald.

Uiteindelijk heb ik dit overlegd met de directeur van de school die hier vrij snel akkoord voor heeft gegeven!

foto5-640x427

Snel geregeld

Omdat je via de telefoon gemakkelijk een bestelling kan plaatsen bij hun had ik het ook vrij snel geregeld. Hun goede zorgen in het regelen hiervan maakt het mogelijk dat wij binnen de kortste keren nieuwe schoolstoelen hebben!