dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Creatief aangelegd? Laat zonnebrillen bedrukken met je eigen ontwerp!

Al eerder deelde ik een bericht met jullie dat betrekking had op de mogelijkheden tot het uitwerken van je eigen ontwerpen. Ik berichtte toen over Maxilia en vertelde over de website die zij hebben waar je je eigen caps kunt laten bedrukken en personaliseren. Maxilia heeft nog meerdere onderdelen en op een ervan wilde ik vandaag wat verder ingaan. Met de lente op komst is er immers niets leuker dan je eigen zonnebrillen bedrukken bij Max Zonnebrillen.

Veel voordeel van deze bedrukte zonnebrillen

Laatstgenoemde biedt talloze mogelijkheden voor het bedrukken van brillen. Ik zal er hier enkele met je doornemen en je voorbeelden tonen met bijbehorende kwaliteiten en voordelen. Laten we beginnen met onderstaand model.228Zelf spreekt deze mij in het bijzonder aan, omdat ik de style van de zonnebril op zichzelf al erg mooi vind. Op onderstaand voorbeeld is te zien hoe je deze bril kunt laten personaliseren, het is een voorbeeld van hoe je zonnebrillen zou kunnen laten bedrukken.

229

 

Voor bovenstaand voorbeeld betaal je € 275 per 250 stuks, en dat bedrag komt relatief gezien steeds lager te liggen met elke toename in aantallen. Bestel je er bijvoorbeeld vijfhonderd, dan betaal je nog slechts € 435! Bij een oplage van tienduizend stuks (mocht je zover willen gaan) betaal je nog maar vijftig cent per stuk – en dat biedt natuurlijk voordelen!

218

Bovenstaande bril is weliswaar wat duurder maar het grote voordeel hiervan is dat deze enorm snel geleverd kan zijn. Maxilia heeft altijd wel een artikel in het assortiment dat met extra spoed geleverd kan worden, en dit is daar een van. Binnen drie werkdagen heb je deze bestellingen al in huis. Per honderd stuks van deze bedrukte zonnebrillen betaal je overigens ook slechts € 217!