dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Idee: je eigen petjes bedrukken

Vandaag een heel origineel bericht, gericht tot de creatievelingen onder ons. Heb je net als ik de drang tot ontwerpen, tot het uit je pen laten vloeien van tekeningen? Dan heb ik bij dezen een idee voor je, iets waar je misschien wel plezier aan beleeft! Van mijn ontwerpen laat ikzelf namelijk petjes bedrukken bij Max Caps, en ik ben zeer tevreden over de resultaten die daaruit vandaan komen.

Uiteenlopende mogelijkheden in het bedrukken van hoofddeksels

Neem een kijkje met me mee naar wat de mogelijkheden voor petjes bedrukken bij deze partij behelzen. Zoals je wel zal opvallen, blijft het niet beperkt tot petjes alleen, kun je ook heel andere hoofddeksels laten bedrukken met alles wat je maar wilt.

94

Neem een vissershoed als deze, die doet het erg goed in de skate scene, iedereen draagt daar tegenwoordig een hoedje als deze. Was het vroeger voorbehouden aan je oude vader, die tijdens de vakantie nog wel eens een hoedje als dit op wilde zetten, dan is het tegenwoordig echt aan een comeback bezig. Voordeel is dat je een hoed als deze ook zeer uitgebreid kunt laten voorzien van een print, en ook kun je er een grote tekst of tekening op laten naaien.

89

Hetzelfde geldt natuurlijk voor een muts en Max Caps heeft bijvoorbeeld bovenstaande fleece muts in het assortiment zitten. Wat ik leuk vind is dat de mogelijkheden zo uitgebreid zijn. Zo vind je hier allerlei soorten en kleuren van dit soort mutsen. Tegenwoordig doet deze het bij de hipster zeer goed – en onder hen vinden mijn eigengemaakte mutsen dan ook altijd gretig aftrek.

75

De trucker cap is ook altijd favoriet bij mijzelf en bij mijn klanten. Ik heb enkele verkooppunten waar ik altijd een stuk of vijftig petjes naartoe breng – en deze zijn toch vaak als eerste uitverkocht, zeker in de zomer!