dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

De beste keuze is kapper blaricum

Ik ben altijd wel van mijn haar, het moet wel goed zitten en als het geknipt en/of geschoren moet worden wil ik altijd wel dat het goed gedaan word. De beste keuze om tevreden naar huis te gaan is kapper blaricum. Echt geweldig hoe ze hier met je omgaan en je uiteindelijk met een perfect resultaat naar huis sturen. De beste keuze is kapper blaricum.

kapper2

Alles is goed geregeld

Van veel kapperszaken vind ik dat ze of niet lang genoeg open zijn of dat ze weinig plek hebben. Dit zorgt er dan ook voor dat je een lange wachttijd krijgt die ik niet zo zie zitten. Nu is blaricum wel een eindje rijden maar zeker wel de reis waard. De kapperszaak is perfect, de openingstijden zijn echt perfect. De plek is geweldig, oke laat me even een voorbeeld geven. Als ik een hele dag moet werken maar ook naar de kapper moet, dan kan ik gerust een dag van te voren een afspraak maken en dan buiten mijn werktijd geknipt worden, perfect toch!

kapper1

Mening van mij en andere

Ik ben zoals je wel kunt lezen uit de tekst heel erg tevreden over deze kapperszaak en ga hier dan ook nog in de toekomst veel geknipt worden. Ik zit daar nooit alleen in de stoel, er zitten altijd wel andere klanten bij, ik maak graag een praatje en hoor dan ook veel verhalen. Ik hoor veel goede recensies en ook vaak de mening dat deze kapperszaak de beste is van omstreken. Alles is mogelijk en niks is te gek.