dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een glazen verhuur nodig

Over een kleine maandje gaan wij trouwen en hier leggen we momenteel de laatste hand op de dingen wat er nog gebeuren moet. Het feit dat je met gebruik van een zaal alles geregeld moet hebben wisten we. Ook dat we een glazen verhuur zochten waar wij het glaswerk vandaan kunnen halen. Dit naar aanleiding dat ik er niet op zit te wachten om ook nog eens voor 300 man glaswerk in huis te moeten halen. Hierdoor hebben we besloten om op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf die mij hiermee van dienst kan zijn. Mijn aanstaande vond het een geschikt idee en hield zich met het regelen hiervan erbuiten. Zij is namelijk steeds druk bezig om naar de bruidswinkel te gaan en opnieuw de jurk te moeten passen.

cropped-test2

Aangezien ik heb besloten om op het internet te gaan zoeken ben ik terecht gekomen bij Slijterij van der Maas. Hier is het mogelijk om zowel drank als het glaswerk te bestellen. Wat ik het ideale hiervan vind is toch echt het feit dat mocht het zo zijn dat er flessen alcohol over is, dat je deze kosteloos kan retourneren!