dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een leuk idee: een passe partout maken

Ik ben altijd op zoek naar iets nieuws. Zo ben ik sinds kort druk met het maken van mooie foto’s, helaas komen deze foto’s vaak op een grote stapel en wordt er verder niet meer naar gekeken. Zo kwam ik op het idee van de mooiste foto’s een passe partout maken. Zo kan ik deze foto’s een mooi plekje aan de muur geven, en er elke dag van genieten. Zo kwam ik op de site terecht van lijstenmakerij van Antwerpen waar ze leuke lijsten hebben om mijn foto’s in te plaatsen. Je kan zelf een lijst via internet bestellen, en als deze niet te groot is wordt deze netjes aan huis afgeleverd. Inmiddels ben ik al druk bezig met een passe partout maken. Heb ondertussen al zeer mooie foto’s aan de muur hangen. Iedereen die bij mij op visite komt gaat eerst langs mijn mooie verzameling, moet zeggen dat ik de smaak te pakken heb en ben dan ook druk bezig met mijn verzameling verder uit te breiden. Doordat ik zo druk bezig ben met mijn fotografie heb ik inmiddels meerdere mensen besmet met het virus om foto’s te gaan maken.  lijst-151-1-300x300

Mooie verzameling

Meerdere keren in de maand ga ik er met een paar mensen op uit om naar mooie natuur gebieden te gaan om mooie plaatjes te kunnen schieten. Wat eerst als een soort geintje is begonnen is nu uitgegroeid tot een enorme hobby. Ook doordat ik de foto’s nu mooi heb opgehangen krijg ik steeds meer de smaak te pakken.  showroom-001