dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Pasfoto Rotterdam laten maken

pasfoto Rotterdam

pasfoto Rotterdam Mooie pasfoto

Als er iets is waar ik een hekel aan heb, dan is het wel het laten maken van pasfoto’s. Ik zie er altijd stom uit omdat er zoveel regels aan verbonden zijn! Vooral als de pasfoto bedoeld is voor bijvoorbeeld je paspoort. Je moet op een bepaalde manier kijken, je haar mag niet zo leuk als je het normaal hebt en ga zo maar door! Het was echter weer tijd om een foto te laten maken. Dat ging ik doen bij Hartman en k ben er zo blij mee! Ik zocht op pasfoto Rotterdam en kwam daar terecht. Ik las veel goede berichten dus was van de kwaliteit al overtuigd. Echter dat ik zo’n leuke foto zou krijgen had ik niet verwacht.

De service was erg fijn waardoor ik goede aanwijzingen kreeg om mijn foto zo mooi mogelijk te krijgen. Ik hoef me vanaf nu niet meer te schamen voor mijn paspoort! De meeste mensen zien eruit alsof ze veroordeeld zijn, maar ik niet. Ik ben erg blij en ga hier nog veel vaker foto’s laten maken.

pasfoto Rotterdam

Meer foto’s

Als je nog een plek zoekt om een pasfoto te laten maken dan weet je nu waar je moet zijn. Ook als je bijvoorbeeld een leuke foto hebt die je wilt laten uitvergroten of misschien op canvas wil laten drukken dan kan dat hier. Ik denk dat ik me hier nog wel eens ga laten zien, want foto’s zijn vaak een leuk aandenken waar je veel meer mee kan!