dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Haartransplantatie ondergaan

logo-kliniek-veldhoven

haarEen tijdje geleden begon het mij op te vallen dat ik een stuk kaler aan het worden was. Het is voor mij nog best wel vroeg, omdat ik nog net geen veertig ben. Omdat ik met klanten te maken heb vind ik het wel handig dat ik er vlot uit zie en mijzelf ook zo voel. Om mijzelf gewoon een goed gevoel te geven ben ik op zoek gegaan naar een goede kliniek waar ik een haartransplantatie kan laten doen.

Afspraak

kliniekVia het internet ben ik terecht gekomen bij Kliniek Veldhoven voor de haartransplantatie. De website zag er veelbelovend uit en er waren heel erg veel goede ervaringen over te vinden op het internet. Alle goede ervaringen waren voor mij reden genoeg om een afspraak te maken.

De afspraak had ik met de behandelend arts. Volgens de arts lag het vooral aan mijn genen en was een haartransplantatie een goede oplossing. De arts heeft gekeken naar het aantal transplantaties dat ik zou moeten ondergaan en heeft hiervoor een prijs gemaakt. Gelukkig lag de prijs nog binnen mijn budget en daar was ik heel erg tevreden mee. Om deze reden heb ik besloten om de haartransplantatie te ondergaan.

Sinds de transplantatie voel ik mij een stuk beter. Gelukkig hoef ik mijzelf niet zoveel zorgen meer te maken om mijn haar. Veel collega’s reageren ook dat zij vinden dat ik er een stuk jonger uit zie, maar hebben vaak niet door dat het door mijn haren komt. Eigenlijk had ik het veel eerder moeten doen!